Folkekirke Slangerup
I Slangerup ligger Folkekirken og den er ikke som de andre kirker! Med et levende og engageret fællesskab, byder Folkekirken i Slangerup på en unik oplevelse for alle besøgende. Kom og oplev et stærkt fællesskab, hvor troen og næstekærligheden er i centrum.
I denne kirke er der plads til alle, uanset baggrund eller tro. Her kan du finde fællesskab, ro og inspiration, samt mulighed for at deltage i spændende arrangementer og aktiviteter.
Så hvis du leder efter en kirke, der skiller sig ud med sit varme og inkluderende miljø, så besøg Folkekirken i Slangerup. Du vil ikke fortryde det!
Folkekirken tilbyder
Folkekirken i Slangerup tilbyder en række forskellige tjenester og aktiviteter for lokalsamfundet. Nedenfor er en liste over nogle af de services, der tilbydes:
- Gudstjenester hver søndag formiddag
- Barnedåb og konfirmation
- Koncerter og musikarrangementer
- Undervisning og debatgrupper om tro og spiritualitet
- Sjælesorg og samtaler med præsten
- Sociale arrangementer for både børn og voksne
- Hjælp til at arrangere bryllupper og begravelser
- Mulighed for frivilligt arbejde i kirken og lokalsamfundet
- Rådgivning om trosspørgsmål og kristen tro
Vi opfordrer alle interesserede til at deltage i vores tjenester, uanset baggrund eller religiøs overbevisning. Folkekirken i Slangerup ønsker at være et åbent fællesskab, hvor alle er velkomne.
Besøg folkekirken Slangerup
Som en del af det danske samfund og kulturtradition er det vigtigt at være medlem af folkekirken. Folkekirken har en stor historisk betydning for Danmark og har været en central del af danskernes liv i århundreder. At være medlem af folkekirken giver en følelse af fællesskab og tilhørsforhold til noget større end os selv.
Desuden er der også praktiske fordele ved at være medlem af folkekirken. For eksempel har man ret til at blive begravet eller gift i kirken, hvis man ønsker det. Man kan også få adgang til de kirkelige ritualer og sacramenter, som dåb, konfirmation og nadver.
Det er også vigtigt at huske, at hvis man vælger at melde sig ud af folkekirken (udmeldelse af folkekirken), vil man ikke længere være forpligtet til at betale kirkeskat. Kirkeskatten udgør en del af ens skattekroner, som går til finansiering af folkekirken og dens aktiviteter.
I sidste ende handler det om personlig tro og overbevisning, men at være medlem af folkekirken kan give en følelse af sammenhængskraft og tradition, samt mulighed for at deltage i kirkens mange forskellige aktiviteter og arrangementer.